CONTACT  

Over Marja van der Bijl

Gecertificeerd coach


Als gecertificeerd loopbaanadviseur en lid van brancheorganisatie NOLOC begeleid ik mensen en organisaties bij loopbaanvragen, talentontwikkeling, re-integratie en outplacement.

Ik ben opgenomen in het beroepsregister, wat onder meer betekent dat ik mij houd aan de gedragscode, de klachtenregeling en het privacyreglement van NOLOC.


Persoonlijke aandacht

In mijn manier van werken verbind ik aandacht en vakkennis met humor en creativiteit. Dit schept een plezierige, ontspannen sfeer waarin het voor jou mogelijk is om tot de kern van de zaak te komen.

Met deze inzichten kun je richting bepalen en regie nemen op je loopbaan.'Er is niets zo stabiel als verandering'

Bob Dylan

OpdrachtgeversReferenties


Als loopbaancoach bied ik loopbaangesprekken in de Week van de Mobiliteit die jaarlijks in opdracht van verschillende overheidsorganisaties wordt gehouden. Mijn gemiddelde score voor deze loopbaangesprekken is een 8.

Daarnaast geef ik advies en loopbaancoaching in opdracht van gemeente Haarlem, gemeente Zandvoort, ICM Opleidingen & trainingen, Project Loopbaan en de Vrije Universiteit van Amsterdam. Voor de gemeente Opsterland en A+O fonds Gemeenten organiseerde ik workshops Werkenergieanalyse.