Marja van der Bijl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Alle rechten voorbehouden

©2019 Marja van der Bijl

  CONTACT  

Werkenergieanalyse

Energiebalans

Waar krijg jij energie van?

Wat is het?

Dit instrument kan zowel voor individuele medewerkers als voor teams ingezet worden.

De Werkenergieanalyse® brengt je drijfveren, talenten, wensen, stress- en energiefactoren in kaart en biedt inzicht en oplossingen bij loopbaanvragen, burnout, re-integratie, outplacement en duurzame inzetbaarheid.


De concrete rapportages bieden een goede ondersteuning bij trajecten waardoor je exact weet wat je kunt verwachten.


Hoe werkt het?

Na een telefonische intake, waarin we je vraag verkennen, ontvang je een persoonlijke inlog voor de online Werkenergieanalyse®. Nadat je deze uitgebreide vragenlijst helemaal hebt ingevuld, worden de gegevens geanalyseerd.


Vervolgens bespreken we gedurende een coachgesprek de bevindingen van de analyse en is er ruimte voor vragen en persoonlijke feedback. Ook maak je een prioriteitenplan waar je direct en doelgericht mee aan de slag kunt gaan.

Doordat we tegelijkertijd een persoonlijk ontwikkelingsplan maken, kun je direct na afloop aan de slag met jouw actiepunten.

Wat kun je ermee bereiken?

De Werkenergieanalyse® biedt je inzicht in je energie- en stressbronnen waar je wel of geen invloed op hebt. Hierdoor kun je vooraf bewust afwegen hoe effectief een actie is. Als uit de analyse blijkt dat het werk en/of organisatie niet meer bij je past, kun je doelbewust gaan netwerken en solliciteren.


Doelen

• Verbeter je energiebalans en creëer meer tevredenheid en motivatie op professioneel vlak.

• Breng je overtuigingen en gedragspatronen in kaart (en word bewust van wat je los kunt laten).

• Leer realistische doelen stellen en keuzes maken.

• Neem de regie over je loopbaan en formuleer concrete vervolgstappen.

• Bepaal je ontwikkelings- en opleidingsbehoefte.

Martin Matthijsse, projectleider Gemeente Purmerend

Marja heeft mij goed geadviseerd bij het maken van de juiste keuzes voor mijn verdere loopbaan. Zij heeft mij hierbij heel vriendelijk - met een groot inlevingsvermogen in mijn wensen - begeleid. Tijdens het traject heb ik gebruik kunnen maken van haar actuele kennis over de arbeidsmarkt en de bijbehorende procedures.