Contact

Mariette (49 jaar), loopbaantraject na ontslag

Marja benadert alles positief waardoor ze het vermogen heeft om je onzekerheden weg te nemen en je in te laten zien dat je kwaliteiten bezit die deel van jou uitmaken en die je dus ook meeneemt in je toekomst.0%
Some required fields are missing. Please review the form and submit again.

Contactformulier

Marja van der Bijl

Loopbaanprofessional

info@marjavanderbijl.nl

06 55 30 54 90

Via LinkedIn

KVK Amsterdam: 62148656


Voor particulieren

In een eerste ori├źnterend gesprek verkennen we je loopbaanvraag en bespreken we wat nodig is om met elkaar het coachtraject in te gaan. Op basis daarvan besluiten we of we gaan samenwerken. Na dit gesprek stel ik een offerte op met de doelstelling van het traject, de duur en de kosten van het traject.


Vrijblijvend kennismaken

Wil je aan de slag met jouw loopbaanvraag? Ik help je graag! Neem contact met op om een vrijblijvende afspraak te maken. Dit kan telefonisch, via e-mail of vul het contactformulier in.


Locatie

Voor individuele coachingstrajecten maak ik gebruik van de prettige coachruimtes of spreekkamers van het Coachhuis in Amsterdam.

Contactgegevens


Voor organisaties

Voor organisaties werk ik in de meeste gevallen op locatie. Maar voor individuele sessies met medewerkers kan het soms prettiger zijn om gebruik te maken van speciale coachruimtes of spreekkamers van het Coachhuis die overal in Nederland zijn te vinden.

Wil je meer weten over wat ik op het gebied van advies, loopbaancoaching of begeleiding bij outplacement- of re-integratietrajecten binnen jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via e-mail, telefoon of het contactformulier.