Marja van der Bijl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Alle rechten voorbehouden

©2022 Marja van der Bijl

Individuele coaching

Wat is loopbaanbegeleiding en wat levert het je op?

Advies, coaching & loopbaanbegeleiding

Loopbegeleiding geeft je inzicht in je talenten, beroeps- of studiekeuze en het uitstippelen van je volgende carrièrestap of bij het opstellen van je CV. Daarnaast krijg je overzicht en rust zodat je even een pas op de plaats kunt maken om de regie te nemen over je leven en werk.


Persoonlijke loopbaanvraag

Je krijgt antwoord op je persoonlijke loopbaanvraag tijdens een voor jou op maat gesneden traject. Ook besteed ik in het loopbaantraject aandacht aan de inzet van LinkedIn, netwerken, het zoeken van geschikte vacatures en ik help je met de voorbereiding op een sollicitatie.


Loopbaantraject

In  een intakegesprek van 1,5 uur verkennen we je loopbaanvraag en bespreken we wat nodig is om met elkaar het coachtraject in te gaan. Op basis daarvan besluiten we of we gaan samenwerken. Na dit gesprek stel ik een offerte op met de doelstelling van het traject, de duur en de kosten van het traject.

Het traject zelf begint met een uitgebreid intakegesprek uur waarin je loopbaanvraag duidelijk wordt. Daarna volgen 5 coachingssessies van 1,5 uur om de 2 á 3 weken. Per sessie krijg je opdrachten mee waar je thuis aan werkt. Onderdeel van het traject kan de inzet van de Werkenergieanalyse zijn.


Resultaat

Resultaat van het traject is een actieplan waarmee je verder kunt. Na afloop ontvang je een eindrapportage met de bevindingen uit de loopbaangesprekken en tevens een persoonlijk advies.


Marieke Alferink, Sociaal Pedagoog, Ouder- en kindteam Amsterdam

Door creatief mee te denken heeft Marja mij doeltreffend geholpen met een update van mijn CV en Linkedin profiel.

Zij is inspirerend en door haar manier van vragen heb ik zicht gekregen op mijn ambities. Door haar energie en bevlogenheid krijg ik zin om een volgende stap in mijn werk te zetten.

Re-integratie & outplacement

Ziekte, burn-out of een conflict op je werk... soms loop je in je leven en/of je werk tegen obstakels aan die je dwingen om een andere richting in te slaan of dingen anders te doen. Ik bied individuele trajecten op maat gemaakt om je te begeleiden naar balans en plezier in je werk. Dit doe ik op een duurzame manier zodat je met energie aan de slag kunt gaan en blijven.

Wanneer je met ontslag wordt bedreigd of ben je ontslagen, kom je vaak in aanmerking voor een outplacementtraject. Ik begeleid je bij het vinden van een nieuwe baan.

Meer Re-integratie & Outplacement