Marja van der Bijl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Alle rechten voorbehouden

©2022 Marja van der Bijl

Organisaties

Diensten voor organisaties

Mobiliteitsadvies & loopbaancoaching

Bedrijven, overheid en non-profit organisaties schakelen mij in als loopbaanadviseur op onderwerpen als talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, werkplezier, energie en vitaliteit, en in- en externe mobliteit.

Daarnaast coach, begeleid en train ik medewerkers, teams en leidinggevenden op het gebied van  loopbaanontwikkeling, inzetten van talenten, verbeteren van competenties en motivatie, en outplacement- en re-integratietrajecten.

Kennismaken

Wil je weten wat ik voor jouw organisatie en medewerkers kan betekenen op het gebied van advies, coaching of trainingen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek via 06 55 30 90 54, info@marjavanderbijl.nl of vul het onderstaande formulier in.

Organsiatie- & mobiliteitsadvies

Ontwikkelen van HR-beleid, duurzame inzetbaarheid, bevlogenheid en vitaliteit


Workshops & trainingen

Ontwikkelen en geven van trainingen en workshops aan medewerkers, teams en managers rondom de thema's: werken aan werk, drijfveren, loopbaanontwikkeling, werkplezier en energie.


Loopbaancoaching & -advies

Loopbaanadvies en -coaching, begeleiding bij outplacement en re-integratie. Voor teams en individuele medewerkers.

Werkenergieanalyse®

Dit instrument brengt energie- en stressbronnen van individuele medewerkers en/of teams in beeld. Dankzij de concrete rapportages biedt de Werkenergieanalyse® op organisatie- en functieniveau inzicht en oplossingen bij talentontwikkeling, re-integratie, duurzame inzetbaarheid, bertrokkenheid, toewijding en door- en uitstroomvraagstukken.

Bij afname van meerdere analyses is korting mogelijk.0%
Some required fields are missing. Please review the form and submit again.

Meer Werkenergieanalyse

Meer Re-integratie & Outplacement

Ceren, individuele coachee

Marja is een prettige coach die je helpt je eigen tempo en ritme te vinden. Zij kan goed luisteren en ingaan op vragen. Ik heb haar als een competente begeleider ervaren die ook de diepte van theorieën en modellen ingaat als je ernaar vraagt.