Marja van der Bijl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Alle rechten voorbehouden

©2022 Marja van der Bijl

Re-integratie & outplacement

Weer aan het werk

Re-integratie

Een re-integratietraject richt zich op weer aan het werk gaan na (langdurige) werkeloosheid of ziekte. Je kunt re-integreren in je eigen werk of in ander werk, zowel bij je eigen werkgever als elders.


Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je?

Ik bied activiteiten, coaching en advies die jou in staat stellen om een nieuwe baan te vinden die bij je past. Gedurende het traject brengen we je wensen, kwaliteiten, competenties en je valkuilen in beeld. Je wordt stap voor stap begeleid met als resultaat een concreet plan van aanpak. Het volgen van een opleiding, cursus of (sollicitatie)training zou eventueel één van de uitkomsten kunnen zijn.


Werkwijze

Na een kennismaking- en intakegesprek met jou en je werkgever, dit kan ook de P&O adviseur zijn,  stel ik een plan van aanpak en offerte op. Na goedkeuring van de werkgever gaan we aan de slag.


Josine, individuele coachee

Toen ik op een bepaald moment wilde onderzoeken wat de mogelijkheden waren in mijn baan, maar ook voor de toekomst, ben ik bij Marja terechtgekomen. Het was prettig samen met haar deze dingen te spreken, dat voelde goed, vertrouwd en veilig. Door de gesprekken, de opdrachten en haar net iets andere kijk heb ik - zonder het heel erg door te hebben - grote stappen gemaakt.

Word jij met ontslag bedreigd of ben je ontslagen? Vaak kom je dan in aanmerking voor een outplacementtraject.


Outplacementtraject

Ik bied een maatwerktraject waarin de activiteiten en coaching je helpen het ontslag acceptabeler en minder pijnlijk  te maken.  Je onderzoekt je talent, wie je bent en je (her)oriënteert je op de arbeidsmarkt zodat je in staat bent een nieuwe baan te vinden.


Vergoeding

De begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe baan kan door je (oude) werkgever betaald worden. Of je krijgt een vergoeding waarmee je dit outplacementtraject bekostigt.


Werkwijze

Na een kennismaking- en intakegesprek met jou, en eventueel in aanwezigheid van je werkgever, stel ik een plan van aanpak en offerte op. Na goedkeuring van jou en de werkgever gaan we met elkaar aan de slag.


Begeleiding naar een nieuwe baan

Outplacement