Marja van der Bijl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Alle rechten voorbehouden

©2022 Marja van der Bijl

Joyce, deelnemer Workshop Werkenergie

Het is alweer een half jaar geleden dat ik de workshop werkenergie heb gevolgd; die heeft ervoor gezorgd dat er een balletje is gaan rollen. Inmiddels heb ik een (loopbaan)coachingstraject achter de rug en het voelt alsof ik een ander mens ben geworden. Gesprekken, trainingen, reflecteren en inzichten hebben ervoor gezorgd dat ik weer veel beter in balans ben. Ik ervaar, sinds hele lange tijd, hoe het voelt om ontspannen te zijn.  Op het werk is er het nodige veranderd, ik zorg beter voor mezelf en maak bewust keuzes, privé heeft dat ook een positief effect. Ik ben meer tijd gaan besteden aan een hobby waar ik heel veel energie uit haal en dit is heerlijk…en was ondenkbaar een jaar geleden. Kiezen voor mijzelf.

De workshop heeft me aan het denken gezet, jouw persoonlijke noot richting mij aan het einde was het eerste zetje. Ik heb je al eens bedankt, maar doe het gewoon nog een keer. Mede door jou ben ik een prettiger mens voor mijn omgeving, maar vooral voor mijzelf. Bedankt!

Martin Matthijsse, projectleider Gemeente Purmerend

Marja heeft mij goed geadviseerd bij het maken van de juiste keuzes voor mijn verdere loopbaan. Zij heeft mij hierbij heel vriendelijk - met een groot inlevingsvermogen in mijn wensen - begeleid. Tijdens het traject heb ik gebruik kunnen maken van haar actuele kennis over de arbeidsmarkt en de bijbehorende procedures.

Herman Lock, beleids-accountmedewerker Gemeente Haarlem

Marja is een goede en prettige loopbaancoach met aandacht voor je persoonlijkheid en je wensen. Ik heb veel aan het loopbaantraject gehad.

Ceren, individuele coachee

Marja is een prettige loopbaancoach die je helpt je eigen tempo en ritme te vinden. Zij kan goed luisteren en ingaan op vragen. Ik heb haar als een competente begeleider ervaren die ook de diepte van theorieën en modellen ingaat als je ernaar vraagt.

Josine, individuele coachee

Toen ik op een bepaald moment wilde onderzoeken wat de mogelijkheden waren in mijn baan, maar ook voor de toekomst, ben ik bij Marja terechtgekomen. Het was prettig samen met haar deze dingen te spreken, dat voelde goed, vertrouwd en veilig. Door de gesprekken, de opdrachten en haar net iets andere kijk heb ik - zonder het heel erg door te hebben - grote stappen gemaakt.

Mariette (49 jaar), loopbaantraject na ontslag

Marja benadert alles positief waardoor ze het vermogen heeft om je onzekerheden weg te nemen en je in te laten zien dat je kwaliteiten bezit die deel van jou uitmaken en die je dus ook meeneemt in je toekomst.

Vrouw (maakte switch van gemeente naar welzijnsorganisatie)

Tijdens de coaching geeft Marja handvatten om zelf de regie terug te pakken op je loopbaanontwikkeling. Ze benoemd reële opties en maakt kansen en bedreigingen bespreekbaar en inzichtelijk. Marja voert prettige gesprekken, luistert zonder te oordelen en is oprecht geïnteresseerd en ook heel inlevend. Marja werkt heel secuur zodat zij de onderzoeksvraag van de coaching heel precies weet te omschrijven. Met Marja heb ik meerdere gesprekken gehad en ben daardoor in mezelf blijven geloven, ongeacht hoe de omstandigheden er op het werk of thuis uitzagen. Ik keek uit naar onze gesprekken omdat ik wist dat ik er verder mee zou komen in het werk. Ondanks dat ik het zelf heb moeten doen, heb ik een nieuwe kans in mijn werk aan haar te danken.

Marieke Alferink, Sociaal Pedagoog, Ouder- en kindteam Amsterdam

Door creatief mee te denken heeft Marja mij doeltreffend geholpen met een update van mijn CV en Linkedin profiel.

Zij is inspirerend en door haar manier van vragen heb ik zicht gekregen op mijn ambities. Door haar energie en bevlogenheid krijg ik zin om een volgende stap in mijn werk te zetten.

Reviews