Marja van der Bijl

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Alle rechten voorbehouden

©2022 Marja van der Bijl

Werkenergieanalyse

Energiebalans

Waar krijg jij energie van?

Wat is het?

Dit instrument kan zowel voor individuele medewerkers als voor teams ingezet worden.

De Werkenergieanalyse® brengt je drijfveren, talenten, wensen, stress- en energiefactoren in kaart en biedt inzicht en oplossingen bij loopbaanvragen, burnout, re-integratie, outplacement en duurzame inzetbaarheid.


De concrete rapportages bieden een goede ondersteuning bij trajecten waardoor je exact weet wat je kunt verwachten.


Hoe werkt het?

Na een telefonische intake, waarin we je vraag verkennen, ontvang je een persoonlijke inlog voor de online Werkenergieanalyse®. Nadat je deze uitgebreide vragenlijst helemaal hebt ingevuld, worden de gegevens geanalyseerd.


Vervolgens bespreken we gedurende een coachgesprek de bevindingen van de analyse en is er ruimte voor vragen en persoonlijke feedback. Ook maak je een prioriteitenplan waar je direct en doelgericht mee aan de slag kunt gaan.

Doordat we tegelijkertijd een persoonlijk ontwikkelingsplan maken, kun je direct na afloop aan de slag met jouw actiepunten.

Wat kun je ermee bereiken?

De Werkenergieanalyse® biedt je inzicht in je energie- en stressbronnen waar je wel of geen invloed op hebt. Hierdoor kun je vooraf bewust afwegen hoe effectief een actie is. Als uit de analyse blijkt dat het werk en/of organisatie niet meer bij je past, kun je doelbewust gaan netwerken en solliciteren.


Doelen

• Verbeter je energiebalans en creëer meer tevredenheid en motivatie op professioneel vlak.

• Breng je overtuigingen en gedragspatronen in kaart (en word bewust van wat je los kunt laten).

• Leer realistische doelen stellen en keuzes maken.

• Neem de regie over je loopbaan en formuleer concrete vervolgstappen.

• Bepaal je ontwikkelings- en opleidingsbehoefte.

Vrouw (maakte switch van gemeente naar welzijnsorganisatie)

Tijdens de coaching geeft Marja handvatten om zelf de regie terug te pakken op je loopbaanontwikkeling. Ze benoemd reële opties en maakt kansen en bedreigingen bespreekbaar en inzichtelijk. Marja voert prettige gesprekken, luistert zonder te oordelen en is oprecht geïnteresseerd en ook heel inlevend. Marja werkt heel secuur zodat zij de onderzoeksvraag van de coaching heel precies weet te omschrijven. Met Marja heb ik meerdere gesprekken gehad en ben daardoor in mezelf blijven geloven, ongeacht hoe de omstandigheden er op het werk of thuis uitzagen. Ik keek uit naar onze gesprekken omdat ik wist dat ik er verder mee zou komen in het werk. Ondanks dat ik het zelf heb moeten doen, heb ik een nieuwe kans in mijn werk aan haar te danken.